Leden

Jongerenraad Rhenen 2020/21

 

Sven Alkemade (23)
Voorzitter
Hallo, ik ben Sven Alkemade, voorzitter van de Jongerenraad Rhenen. Ik studeer Communication and Lifesciences aan de universiteit van Wageningen.  De jongerenraad is een sterk concept. Wees de stem van de jongeren. Dit blijkt in de praktijk moeilijker dan op papier. Het is ook daarom voor veel instellingen moeilijk om aan feedback te komen voor jongeren op initiatieven die hun allen aangaan. Vooral voor mij is dit een mooie stap in de richting van de politiek. Hoe zit een gemeente in elkaar, hoe activeer je mensen, hoe werk je samen en wat kun je bereiken met gelimiteerde middelen. Het antwoord is meer dan je verwacht. Positiviteit brengt je ver, bied je motivatie en geeft je vertrouwen in de toekomst. Vanuit deze filosofie werk ik en de jongerenraad, met uiteindelijk een doel. Doe alles om Rhenen meer van de jongeren te maken.


Louisa Cordes (20)
Vice-voorzitter

Hoihoi! Ik, Louisa (20 jaar), ben dit jaar de vice-voorzitter van de Jongerenraad Rhenen. Na een jaartje er tussenuit te zijn geweest, ben ik dit jaar weer volop betrokken. Ik ben inmiddels  1ste jaars Biomedische Technologie student aan de UT in Enschede. Desondanks wil ik graag actief blijven voor jongeren in Rhenen. Ik hoop dit jaar weer wat te kunnen bijdragen aan een mooier en leuker vooruitzicht voor iedereen!


Rebecca Grevengoed (18)
Secretaris
Heyhoi! Mijn naam is Rebecca en ik ben de secretaris van de jongerenraad. Ik zit nu nog in 6 vwo van het CLV maar ga volgend jaar Bestuurskunde studeren. Als secretaris houd ik mij bezig met de socials, de notulen en het contact met andere partijen. De jongerenraad is voor mij een mogelijkheid om toffe events te organiseren, maar ook om de mening van jongeren te vertegenwoordigen bij andere organisaties. Mijn doel is om Rhenen een stukje leefbaarder te maken voor de jongeren!  Ik vind het belangrijk dat wij ook gehoord worden. 


Oscar Geurtsen
Penningmeester


Myrthe de Rooij (18)              
Voorzitter 

 

Hoi, ik Myrthe de Rooij. Ik ben sinds dit jaar lid van de jongerenraad. Ik kwam bij de jongerenraad omdat ik een stage liep bij de griffie van de gemeenteraad van Rhenen en zag wat de jongerenraad allemaal deed.