Evenementen

Als jongerenraad willen we Rhenen leuker maken voor jongeren en willen we iets terug doen voor alle inwoners van de gemeente. Daarom organiseren we zo veel mogelijk een feestje, een informatie-avond, een actiedag of een pizza-avond.

Onze evenementen zijn dan ook: Leuk, Leerzaam en Interactief

Voor ieder wat wils! Leer wat over de EU, of zamel geld in voor Serious Request. Alles kan! Zolang je iets wil organiseren voor een beter of leuker Rhenen.

Lees hier meer over ons succesvolle Serious Request evenement waarmee we €6000 hebben opgehaald voor het Rode Kruis.

Lees hier meer over ons EU evenement. De opkomst onder jongeren hebben wij samen met veel andere organisatie weten te verhogen van 18% tot 35%. Een toename van 100%!

Om 75 jaar vrijheid te vieren in 2020 hebben wij een evenement georganiseerd in Bollee Rhenen. Met samenwerking van het cultuurplatform en de stichting slag om de Grebbeberg hebben wij dit grootste feest kunnen organiseren. De corona crisis gooide echter roet in het eten omdat het evenement door de maatregelen een week voor de uitvoering moest worden afgelast.

Ideeën voor een evenement?

Heb jij suggesties voor een leuk evenement? Stuur dan een mailtje en laat jouw evenement werkelijkheid worden samen met ons!

Komende evenementen:

28 Maart 2020: Bevrijdingsfeest Rhenen, Bollee, 16+, 22:00 tot 3:00 (Special Guest)

Eind Juni 2020: Uitreiking Jongerenlintjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *